Feest vieren

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin

 

Feest vieren

Live band of DJ?

Feest vieren

Een goede lokatie is belangrijk

Italiaans Diner

Feestelijk diner

 

Feest-organiseren

Dance the night away

 

 

 

 

 

Tijd voor feest vieren? Oma wordt 100, je ouders zijn 50 jaar getrouwd, eerdaags is jullie 25-jarige bruiloft, je dochter wil een Sweet Sixteen.

Een Feest vieren ..

Het vinden van een leuke lokatie voor je feest is vaak het begin, maar is het echt zo leuk als het lijkt op de website en hoe regelen we het eten en de drank. Ik organiseer het wel heeft een uitgebreid netwerk met partners waarmee we samenwerken. Wij weten wat zij kunnen bieden en of dat aan jullie verwachtingen voldoet. Daarnaast is Ik organiseer het wel ook altijd op zoek naar nieuwe plekken, cateraars, muzikanten en ander entertainment.

Natuurlijk houdt Ik organiseer het wel rekening met je budget, sterker nog het is ons startpunt. We kunnen alles verzorgen tot en met het ceremoniemeesterschap op je feest zodat het allemaal gladjes verloopt. Maar ons ook beperken door je te adviseren bij je keuzes voor lokatie, catering en muzikale invulling.

Ik organiseer het wel werkt met vaste tarieven zodat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen verrassingen zijn achteraf.

Referenties

 

 

ikorganiseerhetwel

logo-ik-organiseer-het-wel

Simone Borgstede
Herenweg 184, 3648 CP Wilnis
Telefoon: 06 21 951 7355
E-mail: info@ikorganiseerhetwel.nl

Rekeningnr: NL74RABO0308806565
KvK nummer 57206007
BTW nummer: NL 195915823 B