Trouwen, weddingplanner, ceremoniemeester

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin

 

 

 

Je gaat trouwen, de mooiste dag van je leven, dat organiseer je niet zo maar.
Ik help je er graag bij, wat wil je precies? Heel traditioneel of juist net even anders? De keuzes zijn eindeloos, zie je door de bomen het bos niet meer? Als weddingplanner kan ik je helpen bij je keuzes vooraf en ook tijdens de dag.

Samen kijken we naar wat bij jullie en het beschikbare budget past, maar bijzonder wordt het!

Een statig herenhuis voor het voltrekken van je huwelijk met aansluitend een High Tea met de hele familie midden in het weiland. Een formele receptie in een prachtig gelegen restaurant en een spetterend feest tot in de kleine uurtjes met een dj?

Maar wellicht houden jullie meer van een eenvoudige huwelijksvoltrekking thuis in de tuin met aansluitend taart en champagne met jullie  vrienden.

Een leuke band en een fantastische zangeres bij de ondergaande zon dansen en lekker loungen onder het genot van fingerfood en bijzondere cocktails.

Zo maar een paar ideeën, we kunnen er vast nog een paar bedenken om van jullie trouwdag de mooiste te maken!

Ik organiseer het wel werkt met vaste budgetten, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Dat kan zijn als weddingplanner maar ook als ceremoniemeester. Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, als het klikt maken we een afspraak voor een intake gesprek. Daarna krijg je een uitgewerkt voorstel en bespreken we samen welke rol Ik organiseer het wel op jullie huwelijk zal spelen.

 

 

 

 

 

 

 

ikorganiseerhetwel

logo-ik-organiseer-het-wel

Simone Borgstede
Herenweg 184, 3648 CP Wilnis
Telefoon: 06 21 951 7355
E-mail: info@ikorganiseerhetwel.nl

Rekeningnr: NL74RABO0308806565
KvK nummer 57206007
BTW nummer: NL 195915823 B